1 års present – En unik drömpresent för alla

När ett barn fyller ett år – då måste det firas stort. Det lilla barnet är på god väg att lämna bebisstadiet för att börja upptäcka världen och forma sin egen personlighet. Har du kanske ett barn som alldeles snart ska fylla ett? Eller är du en mormor, en farmor, en farbror eller en vän som snart ska fira en blivande ettåring. Att köpa en 1 år present kan vara svårt, det finns så mycket att välja på.

Varför inte köpa en minnesvärd 1 års present som är gjord av hög kvalité och med barnens bästa i åtanke. En personlig 1 års present som är unik i sitt slag och som kommer att göra såväl födelsedagsbarnet som föräldrarna glada. Varför inte köpa en barngunga från Videung.

Naturell barngunga från Videung
Idun naturell barngunga

Kittlande 1 års present till pojke och flicka

En fin födelsedagspresent behöver inte vara pojkaktig eller flickaktig. Små barn bör få könsneutrala leksaker – oavsett ålder. En 1 års present till pojke såväl som flicka kan därmed vara exakt samma gåva. Dessutom ska det gärna vara en present som kan användas väl och som har riktigt bra kvalité. För att inte glömma att den helst ska vara ekologisk och fri från skadliga kemikalier – det är ju trots allt våra minsta barn vi talar om. En barngunga från Videung uppfyller alla dessa krav.

1 års present till pojke
Grå barngunga från Videung of Sweden

En barngunga från Videung blir en personlig present som visar att du verkligen tänkt till. Med denna gunga kan du göra såväl barn som föräldrar glada. Barn älskar att gunga – det ger dem en känsla av spänning, mod och frihet. Allt samtidigt som de får en kittlande känsla i magen och ha riktigt roligt.

1 års present flickor
Rosa barngunga från Videung of Sweden

Föräldrar älskar också att få en sittgunga från Videung. Det är nämligen den perfekta platsen att tryggt och säkert placera sitt barn på när de behöver ha två händer fria i köket eller vid städningen. En barngunga är dessutom ett underbart hjälpmedel om du vill spendera kvalitetstid tillsammans med ditt barn. Ni kan nämligen upptäcka mycket tillsammans när ni gungar.

Unik 1 års present till gudbarn

En barngunga från Videung är en unik och minnesvärd 1 års present till gudbarn. Den kommer i mängder av fantastiska mönster. Dessutom tillverkas gungan av trä och lintyg som är fritt från skadliga kemikalier. Den är helt enkelt både ekologisk och miljövänlig, samtidigt som den är så pass slitstark att den kan ärvas av såväl syskon som kusiner.

1 års present gudbarn
Barngunga Videung

En barngunga i trä visar att du tänkt på föräldrarna till den livliga ettåringen som du är gudförälder till. De flesta småbarnsföräldrar är trötta. Det är dessutom nu som de bebisen förvandlas till en livlig ettåring som springer runt överallt. Med sitt barn i barngungan vet föräldrarna alltid om var barnet befinner sig – på en trygg och säker plats, vaggandes i gungans mjuka material.

Ge bort en handgjord personlig gåva

En 1 år present ska gärna vara till exempel personlig, unik, väl genomtänkt och såklart rolig för barnet. Det är alltså inte helt enkelt att lista ut vad du ska köpa. I alla fall inte om du vill att din present ska sticka ut och inte ligga i fler inslagna paket. Med en barngunga från Videung är du garanterat ensam om att uppfylla alla krav du har på en personlig 1 års present.

Videung of Sweden

Videungs barngunga ger en naturnära känsla med sitt skonsamma material. Den tar dessutom den absolut roligaste utomhusleken inomhus. Därmed kan barnet gunga även när de regnar och är kallt ute. Inomhus är det nämligen alltid varmt och härligt. Gungan kan ge både en rolig lekstund för barnet och en mysig plats att slappna av på. Den ger avslappning för föräldrarna och dessutom kan den ge ett underbart samspel när barn och vuxen gungar tillsammans.

Tänk på allt roligt som en ettåring kan lära sig i en handtillverkad tyggunga inomhus. Barnet får lära sig hur man tar fart på en gunga på egen hand och lära sig om balans. Dessutom får det lära sig att utmana sig själv, bli modigare och mindre rädd för såväl höjd som fart. Sist men inte minst – detta är en personlig ettårspresent som kommer göra ett riktigt stort intryck på alla som använder den.

För vidare läsning:
Skillnader mellan våra babygungor och barngungor